Děkujeme všem, kdo si na nás vzpomněli a veřejně nám poděkovali 🙂

V případě, že by jste chtěli také napsat svou recenzi na naše služby, náš profil na GOOGLE najdete ZDE

před 21 hodinami 10.11.2019 Facebook: 
Zuzana Kucerova  doporučuje Bohemia Werbung, sro.
před 8 hodinami 5.10.2019
Krásné fotky, příjemný přístup, naprostá profesionalita, kdybych mohla dám těch hvězdiček více 😊 Svatební fotky byly velice rychle hotové a tak úžasné, že jsme se rozhodli dělat i těhotenské focení. Tak příjemnou atmosféru jsem při focení ještě nezažila. Naprostá spokojenost a 100% doporučení všem co se ještě rozhodují nebo třeba právě hledají. Luboši & Jiřinko DĔKUJEME !!!! M & A Saliaj

Radka Zalabáková

 před 5 týdny
Příjemné prostředí i přístup k zákazníkům, dcera dostala focení k narozeninám a moc se jí to libilo. Určitě znovu přijedem. 🙂 
 před 8 hodinami 5.10.2019
Krásné fotky, příjemný přístup, naprostá profesionalita, kdybych mohla dám těch hvězdiček více 😊 Svatební fotky byly velice rychle hotové a tak úžasné, že jsme se rozhodli dělat i těhotenské focení. Tak příjemnou atmosféru jsem při focení ještě nezažila. Naprostá spokojenost a 100% doporučení všem co se ještě rozhodují nebo třeba právě hledají. Luboši & Jiřinko DĔKUJEME !!!! M & A Saliaj

Radka Zalabáková

 před 5 týdny
Příjemné prostředí i přístup k zákazníkům, dcera dostala focení k narozeninám a moc se jí to libilo. Určitě znovu přijedem. 🙂 

Věra Gibarti

před 19 hodinami Google 9.7.2019
Prima společnost. Profíci. Spolehliví, vstřícní, ještě mne nezklamali. Spolupracuji se společností Bohemia Werbung, s.r.o. již více než pět let. Náhodně jsme se potkali na business snídani a od té doby naše spolupráce trvá. Mohu se na ně spolehnout. Nejen, že své práci rozumějí, ale svou práci dodávají s kompletními službami až na stůl. Jsou tvořiví, nápadití, neuvěřitelně kreativní, spolehliví. A to se cení. Jak říkám, ještě mne nezklamali.

Pavel Horák

před 1 hodinou Google 8.7.2019

Jako profesionální fotograf nejsem zvyklý psát reference pro jiné fotografy, ale v tomto případě musím udělat výjimku, protože již dlouho jsem nebyl prací i přístupem jiného fotografa tak nadšen, jako v tomto případě (a to věřte, že mě v tomto smyslu není snadné nadchnout)! Pokud bych měl heslovitě popsat své dojmy ze setkání s touto sehranou dvojicí, byla by to jedním slovem “profesionalita” a druhým “pohoda”.. Ale asi bych to měl dále rozvést.. Bohemia Werbung nabízí ne zrovna běžný koktejl ohromných zkušeností, profesionality, nadšení pro věc a pohodového přístupu, který musí vyhovovat snad každému zákazníkovi. Přestože dosáhli významných úspěchů na poli firemní fotografie (produktová a reklamní fotografie), kde nabízejí i kompletní produkci, svou pracovitost, osobní přístup a kreativitu si přenášejí i na “menší” zakázky, kdy si doopravdy neumím představit, že by někdo mohl být s jejich prací nespokojen! Ať jsou tedy Vaše požadavky jakékoliv, mohu Vám Bohemia Werbung s čistým srdcem doporučit, protože Luboš s Jiřinkou tvoří sehranou dvojici, která Vám zajistí výrobu kreativních, originálních a především profesionálních fotografií! Milým bonusem bude i pohodový a přátelský přístup, díky kterému z Vás dozajista opadne případný prvotní ostych.. 🙂 Shrnu-li to, Bohemia Werbung je ideální volbou pro velké firemní projekty stejně tak, jako pro menší, osobní zakázky. Hledáte-li precizní, technicky dokonalé fotografie s lidským přístupem, nehledejte dále – nalezli jste! 🙂

Haňková Eva

před 3 hodinami Google 8.7.2019

výborná spolupráce, doporučuji. Výsledky jsme obdrželi ve vysoké kvalitě.

16.5.2019 na Google
12.12.2018 na Google
Bohemia werbung recenze
13.11.2018 na Google
12.11.2018
 Recenze:
Můžete se spolehnout na Luboše a Jiřinku, že zajistí příjemnou a uvolněnou atmosféru při focení a zároveň nabídnou radu, “jak dostat na fotku tu pravou emoci”. Přeji hodně fajn chvil při focení, výsledek bude super a potěší Vás.
Martina

27.10.2018
25.10.2018
3.10.2018
20.9.2018

Petr Buroň
Místní průvodce ・21 recenzí・1 fotka

Je radost s panem Markem a jeho firmou spolupracovat. Rychlost, pečlivost a profesionalita je zaručena. My jako obchodní partner jsme velmi spokojeni.

 
Odpověď vlastníka před 3 měsíci
Děkujeme mockrát

Další recenze na Google najdete zde: 

Mnoho dalších poděkování jsou neveřejná v e-mailech, přikládáme jeden z příspěvků klientky z našeho Fb profilu:

25.10.2018

Zde jsou další dvě ukázkové recenze z Facebooku: